Büyük küçük herkesin beğeneceği tost ekmeğiyle yapılan lezzetli bir kahvaltı alternatifi.
Malzemeler:
- Tost ekmeği dilimleri
- Sucuk
- Kaşar
- 2 yemek kaşığı ketçap
- Yarım yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı kekik
Yapılışı:
- Ketçap,yağ ve kekik karıştırılır.
- Ketçaplı karışım ekmek dilimlerine sürülür.
- Sucuk yuvarlak dilimlenip 2-3 dilim ekmeğin üstüne dizilir.
- Ekmekler fırın tepsisine dizilip 200 derece ısıtılmış fırında sucuklar pişene kadar pişirilir.
- Sucukların üstüne kaşar dilimleri konulup kaşarlar eriyene kadar tekrar fırınlanır.
- Sıcak veya ılık servis edilir.Afiyet olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder