Translate

24 Haziran 2015 Çarşamba

MİLFÖY PİZZA


Hem pratik hem de lezzetli kahvaltılık bir tarif.Denemenizi tavsiye ederim....


Malzemeler:

  • Kişi sayısına göre milföy hamuru
  • Ketçap 
  • Zeytinyağ
  • Sucuk
  • Sosis
  • Domates 
  • Biber
  • Kaşar rendesi
  • Kekik

Yapılışı:
  • Milföyler yumuşaması için buzluktan çıkarılır.
  • Ketçap,zeytinyağ ve kekik karıştırılıp sos hazırlanır.
  • Üstüne konulacak malzemeler doğranıp karıştırılır.
  • Milföyler kenardan boşluk bırakılarak fazla derinleşmeden kare şeklinde kesilir.
  • Üstüne çatal batırılır.
  • Sos milföylere sürülür.
  • Kare kısma kaşar rendesi ve diğer doğradığımız malzemeler konulur.
  • 200 derece ısıtılmış fırına verilir.
  • Sucuk ve sosis pişince fırından alınıp üstüne kaşar serpilir.
  • Kaşar eriyene kadar fırında tutulur.
  • İlk sıcaklığı çıkınca servis edilir.
  • Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder