Hem pratik hem de lezzetli kahvaltılık bir tarif.Denemenizi tavsiye ederim....
Malzemeler:
- Kişi sayısına göre milföy hamuru
- Ketçap
- Zeytinyağ
- Sucuk
- Sosis
- Domates
- Biber
- Kaşar rendesi
- Kekik
Yapılışı:
- Milföyler yumuşaması için buzluktan çıkarılır.
- Ketçap,zeytinyağ ve kekik karıştırılıp sos hazırlanır.
- Üstüne konulacak malzemeler doğranıp karıştırılır.
- Milföyler kenardan boşluk bırakılarak fazla derinleşmeden kare şeklinde kesilir.
- Üstüne çatal batırılır.
- Sos milföylere sürülür.
- Kare kısma kaşar rendesi ve diğer doğradığımız malzemeler konulur.
- 200 derece ısıtılmış fırına verilir.
- Sucuk ve sosis pişince fırından alınıp üstüne kaşar serpilir.
- Kaşar eriyene kadar fırında tutulur.
- İlk sıcaklığı çıkınca servis edilir.
- Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder