Translate

17 Mart 2017 Cuma

FIRINDA BEZELYELİ TAVUK


   Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba. Buralarda paylaşım yapmıyorum ama instagramda paylaşımlarımdan devam ediyor. Yemeğin tarifine gelince...



  •     1 Orta boy kuru soğan yemeklik doğranıp svayağda sotelenir. Küp küp doğranmış 600 gram tavuk göğsü eklenip kavrulur. Tavuk kavrulunca salça ve baharat eklenip karıştırılır. Küp doğranmış 2 adet orta boy patates eklenip kavrulmaya devam edilir. En son hafif haşlanmış 2 su bardağı bezelye eklenip karıştırılır. 2 su bardağı su eklenir. Yemeğin suyu kaynayınca fırın tepsisine alınır. 200 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirilir. Sıcak veya ılık servis edilir. Afiyet olsun... 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder