Translate

11 Ocak 2015 Pazar

FIRINDA ZEYTİNYAĞLI PATATES


   Et ve tavuk yemeklerinizin yanında servis edebileceğiniz pratik ve lezzetli bir garnitür....


Malzemeler:

  • 3-4 adet orta boy patates
  • 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Kırmızı toz biber
  • Çok az kırmızı pul biber
  • Tuz

Yapılışı:
  • Patatesler küp doğranır.
  • Diğer malzemeler eklenip harmanlanır.
  • Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilerek 200 derece ısıtılmış fırında yumuşayana kadar pişirilir.
  • Sıcak veya ılık olarak servis edilir.
  • Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder